Εδώ και 60 χρόνια,ως η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία ζυμαρικών, παράγουμε ζυμαρικά υψηλής ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία.
Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε κάτι και για τους μικρούς μας φίλους. Τους ρωτήσαμε τι θα ήθελαν κι έτσι προέκυψε η νέα, μοναδική σειρά παιδικών ζυμαρικών, Melissa Pasta Kids!

Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά τρώνε το αγαπημένο τους φαγητό και παίζουν με …ζωάκια, γράμματα, αριθμούς,  τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τη Ντόρα την Εξερευνήτρια, τα Cars και τα Fairies.

Οι μαμάδες μπορείτε να είστε ήσυχες, αφού τα παιδιά σας απασχολούνται, παίζουν και μαθαίνουν ακόμη και την ώρα του φαγητού! Η Μέλισσα σας διασφαλίζει μια υγιεινή λύση παρασκευασμένη με τα αγνότερα ελληνικά υλικά!

Πρωτότυπα, πεντανόστιμα και εύκολα στο μαγείρεμα, τόσο για το καθημερινό τραπέζι όσο και για τα παιδικά parties όπου τα Pasta Kids γίνονται ανάρπαστα!

Τα ιδιαίτερα αυτά σχήματα αφήνουν τη σάλτσα να εισχωρήσει μέχρι τα βάθη του ζυμαρικού και βοηθάνε τα μικρά παιδιά να τρώνε μόνα τους χωρίς να λερώνονται όπως γίνεται συνήθως με τα κλασσικά ζυμαρικά. Επιπλέον, τα παιδιά απολαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τους υδατάνθρακες που διαθέτουν τα ζυμαρικά. Με αυτόν τον τρόπο έχουν μια ισορροπημένη λειτουργία στον οργανισμό τους και λαμβάνουν την ενέργεια που τους χρειάζεται.
Πίσω από κάθε συσκευασία, θα βρείτε πρωτότυπες συνταγές, φτιαγμένες και δοκιμασμένες από τις μαμάδες της εταιρίας, οι οποίες δημιούργησαν υγιεινά, εύκολα και αγαπημένα πιάτα. Οι περισσότερες από τις συνταγές περιέχουν λαχανικά και όσπρια με σκοπό να κάνουν ακόμα πιο υγιεινά τα γεύματα των παιδιών σας.

Οι μικροί…μακαρονάδες έχουν τώρα πια μια σειρά ζυμαρικών αποκλειστικά δική τους, η οποία δε θα τους αφήσει να πλήξουν ποτέ αφού εμπλουτίζεται συνεχώς με τους αγαπημένους τους ήρωες! Η παρέα των Pasta Kids μεγαλώνει, καθώς καλωσορίσαμε στην πιο νόστιμη παρέα τα Looney Tunes της Warner! Το φαγητό γίνεται …παιχνίδι, η απόλαυση ακόμα μεγαλύτερη και οι μικροί μακαρονάδες ακόμα πιο χαμογελαστοί.

Αν τα παιδιά σας αφήσουν να τα μοιραστείτε, θα καταλάβετε κι εσείς τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο μοναδικά! Γιατί στην Ελλάδα μικροί και μεγάλοι είμαστε Μακαρονάδες! Τι να κάνουμε;